Geyik Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum

YazarMesaj
SEFA
Admin
SEFA

Rep Gücü : 246
Rep Puanı : 0

Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum Empty
MesajKonu: Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum   Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum EmptyPerş. Ekim 22, 2009 10:12 am

Arkdaşlar bu çok oluyo
herkes bu konuyu aççıyor ama resimli deil resimli olmayıncada kimse
anlamıyor bende çeviri yapa yapa sizlere anlayıp anlatacağım hadi
hayıırlısı

Site : http://www.metin2.co.kr/ bura

bu site üzerinden anlatacağım

Metin2 Çin İndirme

Siteye girince hemen yan tarafta zaten anlamışsınızdır 'CLIENT DOWNLOAD' yazan buttona tıklayın ardından Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum Iyeyvd buradan ilk olanına tıklayın ve indirin o olmazsa hata verirse ilincisini deneyin o da olmazsa üçüncüsünü o kesin olur

Metin2 Çin Üye Olma

Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x768.
Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum 2ykx1xubu resimde etrafını çizdiğim yere tıklıyorsunuz sonra altında
Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 653x517.
Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum Eimc5dbu resimde etrafını çevirdiğim yerleri işaretleyin onlar kabul etmek anlamına geliyo bi altına iniyoruz ve oradada

Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum Fbb76wtürkçelerini
yazdım zaten o altada msn adresi yazılacak ordaki seçineklerdeki msn
adresi sonrından biri olması lazım msn adresinde yeni bir msn adresi
açın en iyisi yoksa sonra entere basın devem Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum Wink iyi forumlar

Saygılarımla Yazılar Resimler Hepsi Bana Aittir Alıntı Yoktur Asla Mesazımda
https://geyikforum.forum-canada.com

Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Metin2 Yang--Ep Fiyatları
» Metin2 Skinleri
» Metin2 İlk Adımları
» Metin2 Tüm Dünya Serverları
» Metin2 De Banlanmamanın İncelikleri