Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum
Yazar
Mesaj Sayısı : 96 Rep Gücü : 246 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/10/09
Konu: Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum Perş. Ekim 22, 2009 10:12 am
Arkdaşlar bu çok oluyo herkes bu konuyu aççıyor ama resimli deil resimli olmayıncada kimse anlamıyor bende çeviri yapa yapa sizlere anlayıp anlatacağım hadi hayıırlısı
Siteye girince hemen yan tarafta zaten anlamışsınızdır 'CLIENT DOWNLOAD' yazan buttona tıklayın ardından buradan ilk olanına tıklayın ve indirin o olmazsa hata verirse ilincisini deneyin o da olmazsa üçüncüsünü o kesin olur
Metin2 Çin Üye Olma
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x768.
bu resimde etrafını çizdiğim yere tıklıyorsunuz sonra altında
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 653x517.
bu resimde etrafını çevirdiğim yerleri işaretleyin onlar kabul etmek anlamına geliyo bi altına iniyoruz ve oradada
türkçelerini yazdım zaten o altada msn adresi yazılacak ordaki seçineklerdeki msn adresi sonrından biri olması lazım msn adresinde yeni bir msn adresi açın en iyisi yoksa sonra entere basın devem iyi forumlar
Saygılarımla Yazılar Resimler Hepsi Bana Aittir Alıntı Yoktur Asla Mesazımda
Metin2 Çin Nasıl İndirilir ve Üye Olunur Resimlice Anlatıyorum